Toimitus- ja maksuehdot

Ostaminen

Verkkokaupan tuotteita myy Sport Service M. Kytönen ky (y-tunnus 0842569-5) täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tuotteet tilataan osoitteessa www.sportservice.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden rahtikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit Visa, Visa Electron tai MasterCard. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksuvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Toimitus

Toimitusaika on kahdesta vuorokaudesta kahteen viikkoon (2 - 14 vrk). Pyrimme lähettämään paketit jo saman päivän aikana! Joskus saattaa tuote olla loppunut, mutta saamme pikaisesti täydennyksiä kyllä. Tästä syystä olemme ilmoittaneet toimitusajaksi 2 - 14 vuorokautta.Toimitusajan pidentyessä ilmoitamme siitä sinulle viipymättä. Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä kaupan aukioloaikana. Toimituskulut sisältävät rahti- ja pakkauskulut. Toimitamme tuotteet matkahuollon kautta.Toimitukset myös Ahvenenmaalle ilman arvonlisäveroa. Ahvenanmaalle toimitettaessa, ole aina yhteydessä Sport Serviceen ensin. Käytämme lähetyksissämme uudelleen käytettyä pahvia, rahtipusseja sekä muovia.

Palautukset

Palautuksista on aina oltava ensin yhteydessä Sport Service M. Kytöseen puhelimitse 02-2512326 tai sähköpostitse markku@sportservice.fi. Samoin tulee toimia välittömästi mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksessa tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote. Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkausessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus ei koske räätälöityjä tuotteita. Asiakas maksaa aina palautuksesta kertyvän rahdin. 
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. www.kuluttajariita.fi

Muuta

Sport Service M. Kytönen ky käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.